ID: 12537
Vegeterranean ( Vegetarisch Kookboek ) Antoin. Hertsenberg !
€15,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Vegeterranean( schitterend vegetarisch kookboek ) Antoinette Hertsenberg !
Op een heuvel in een olijfboomgaard in umbrië, italië staat de azienda agrituristica montali: het beste vegetarische hotel ter wereld. Hier serveren alberto musacchio en zijn vrouw malu simões authentieke italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend! Antoinette hertsenberg (bekend van de tros-programma's radar en opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakt geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop alberto en malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven. In het boek doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die volgde in montali. Wat vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als fagottini di pasta sfoglia farcite con couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en cappucini di asparagi (asperge-cappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden. Auteur: alberto musacchio&malu simões co-auteur: malu simões nederlands 300 pagina's / hard cover karakter uitgevers nf-vert maart 2008 illustrator david piening overige betrokkenen grace choi, antoinette hertsenberg, david piening, joyce huisman soort met illustraties taal nederlands oorspronkelijke titel vegeterrenean afmetingen 27x286x223 mm gewicht 1,59 kg druk 1 isbn10 9061128862 isbn13 9789061128861
b22/8/15:4
Op een heuvel in een olijfboomgaard in umbrië, italië staat de azienda agrituristica montali: het beste vegetarische hotel ter wereld. Hier serveren alberto musacchio en zijn vrouw malu simões authentieke italiaanse vegetarische gerechten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend! Antoinette hertsenberg (bekend van de tros-programma's radar en opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakt geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop alberto en malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven. In het boek doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die volgde in montali. Wat vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als fagottini di pasta sfoglia farcite con couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en cappucini di asparagi (asperge-cappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden. Auteur: alberto musacchio&malu simões co-auteur: malu simões nederlands 300 pagina's / hard cover karakter uitgevers nf-vert maart 2008 illustrator david piening overige betrokkenen grace choi, antoinette hertsenberg, david piening, joyce huisman soort met illustraties taal nederlands oorspronkelijke titel vegeterrenean afmetingen 27x286x223 mm gewicht 1,59 kg druk 1 isbn10 9061128862 isbn13 9789061128861
b22/8/15:4