Prijs Gratis
Categorie Recreatiewoningen te koop
gepubliceerd datum Oktober 3, 2016
Bekeken 568
Land Belgium

Prachtige UNIEKE locatie aan de Linge met ligplaats voor uw boot! Bijna helemaal achteraan, aan een doodlopend rustig straatje aan de 'Veerdam' te Gellicum treft u dit ruime perceel aan. Zowel aan de voorzijde (de Linge) als aan de achterzijde (het natuurgebied) kunt u genieten van de flora en fauna in dit mooie gebied van Nederland. Het perceel beschikt over een groot gazon, veel terrasmogelijkheden en diverse voorzieningen, onder andere elektra, water en rioleringaansluiting extra aansluitingen voor b.v Camper en of Caravan zijn aanwezig.


Dit fraaie Linge perceel is prachtig gelegen aan het idyllische riviertje 'de Linge' nabij de Veerdam te Gellicum. Aan de andere kant van het perceel treft u een mooi natuurgebied aan. U kunt dus volop genieten van de rust, de natuur en het water! De totale perceelsoppervlakte bedraagt 1130 m² en is volledig eigen grond. Het perceel is één van de weinige percelen welke beschikt over een insteekhaven voor uw boot en een aanleg- en vissteiger! U kunt hier prettig recreëren in de vrije natuur waar privacy gewaarborgd is.
Het is eigen grond!


Bestemmingsplan:
III Ligplaatszone met breedte maximaal 4 meter voor motorboten
1. De ligplaats mag door de rechthebbende op het aangrenzende perceel worden ingenomen voor handmatig voortbewogen vaartuigen, open motorboten en motorboten.
2. De maximale afmetingen van het vaartuig, dat ligplaats inneemt, bedraagt: lengte 15 meter en breedte 4 meter. Daarbij mag het vaartuig niet langer zijn dan maximaal 90% van de perceelsbreedte.
3. Per perceel is maximaal één motorboot toegestaan. Naast één motorboot zijn er, als de afmetingen van de ligplaatszone dat toelaat, één of meerdere handmatig voortbewogen vaartuigen in de zone toegestaan.
4. Het vaartuig moet evenwijdig aan de oever worden afgemeerd.
5. Voor het innemen van een ligplaats in een insteekhaven zijn de hierboven onder 2 (ten aanzien van de lengte van maximaal 90 % van de perceelsbreedte) en 4 (het evenwijdig aan de oever afmeren) geformuleerde regels niet van toepassing.


Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente Deil, sectie N, nummer 490, groot 11 are en 30 centiare.


Bereikbaarheid vanuit Utrecht Circa 35 minuten /Dordrecht 30 /Rotterdam 45 minuten.


Aanvaarding:
Het object is spoedig te aanvaarden.


Voor nadere informatie, bezichtiging en biedingen kunt u contact met ons opnemen.Naam: Ben


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Recreatiewoning/ Chalet type L Cube Droompark Spaarnwoude
   Recreatiewoning/ Chalet type L Cube Droompark Spaarnwoude
   Recreatiewoningen te koop - Brugge - Oktober 3, 2016 Gratis

   In opdracht van de eigenaar bieden wij aan: een bijzondere luxe  recreatiewoning van het type L-Cube op een grote kavel nr. 159 die is gelegen aan de grote vijver van Droompark Spaarnwoude. De ruimte in en om het chalet geven een waanzinnig rustgeven...

  • Hageweg 't Centrum 269 - 159 Bruinisse 6-persoons vrijsta...
   Hageweg 't Centrum 269 - 159 Bruinisse 6-persoons vrijsta...
   Recreatiewoningen te koop - Bruxelles - Oktober 3, 2016 160000.00 Euro €

   Een stijlvolle, vrijstaande woning op een exclusief park. Dit buitenverblijf heeft een romantische bouwstijl en beschikt over een veranda. De ligging is prachtig; op een kavel eigen grond aan de rand van het park met vrij uitzicht over de weilanden! ...

  • Oorsprongweg 8 - 12 Schoorl 4-persoons vrijstaande recrea...
   Oorsprongweg 8 - 12 Schoorl 4-persoons vrijstaande recrea...
   Recreatiewoningen te koop - Bruxelles - Oktober 3, 2016 245000.00 Euro €

   Dit betreft een schitterende, karakteristieke duinwoning op een kleinschalig park, pal achter de duinen. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Schoorl met gezellige terrasjes, restaurants en winkels en op fietsafstand van het strand. De w...


   
  verkoper:


  Ben

  Lokatie: antwerpenmarkt.be - Belgium


  Generated in 0.059609889984131 ms